top of page

De verschillende soorten Foto/Drone shoots:​​​

- Een buiten foto shoot

Dit kunnen portret, rij of losgooi foto's zijn. We kiezen hiervoor samen een mooie locatie uit. Dit kan op of om stal zijn maar ook elders.​

 

- Klassieke Black foto shoot 

Mooie portretfoto's met een zwarte achtergrond.

Ik heb hiervoor een donkere schuur nodig welke bijna op iedere stal wel te vinden is. Het paard zet ik dan in de deuropening en zelf sta ik buiten om het dier te fotograferen. 

 

- Fine Art foto shoot 

De basis is het zelfde als bij de blackfoto's. De foto's worden gemaakt in de opening van een donkere schuur. Echter staan de paarden bij de Fine art niet "standaard" geposeerd op de foto. Leuk voor als je eens wat anders wilt! 

 

 

Naast de reguliere foto shoots kunnen er nu ook drone shoots geboekt worden!

​​Wat is een drone shoot?

Met mijn kleine drone vlieg ik door de lucht. Je ziet en hoort hem haast niet maar hij maakt super scherpe video opnamen. Hartstikke leuk bijvoorbeeld tijdens een strandrit of training in de rijbaan.

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?​

 

Van te voren bespreken we wat jij graag terug ziet op de film en hier gaan we dan samen mee aan de slag. Je krijgt ruim de tijd om je paard te laten wennen aan de drone. De ervaring leert dat de paarden er niet tot nauwelijks naar om kijken. De drone is erg klein en maakt amper geluid.

 

Na het wennen gaan we aan de slag met filmen. Je krijgt hiervoor ruim de tijd.​

Er wordt gefilmd in 4k dit levert mooie kwaliteit beelden op.​

Vragen? Stuur me gerust een berichtje.

​​Naast de drone shoots is het ook nog steeds mo​gelijk om een reguliere reel te laten maken.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Het verschil met een drone shoot en een reguliere reel is dat de reguliere reel gefilmd wordt met de normale camera vanaf de grond.

​​Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk.​​​

Na afloop ontvang je de foto´s en/of video via wetransfer na max 3 weken per mail.

De foto´s zijn voorzien van een klein logo. Deze foto´s zijn geschikt voor gebruik op Social Media. Tevens krijg je de de foto's op groot formaat zonder logo. Deze zijn enkel geschikt voor prive gebruik en niet voor commerciële doeleinden.​

 

​Bij het boeken van een foto of drone shoot gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Lees deze dan goed door. Mocht u nog vragen hebben hierover, dan hoor ik het graag van u.​

bottom of page