105048532_3623703207659072_9126310368760

Eerste contact

Tijdens ons eerste contact neem ik graag met je door wat je wensen en verwachtingen zijn en plannen we een afspraak voor een fotoshoot. 

 

Je kunt mij het beste contacten via de mail of Facebook pagina. Let op! Als ik je terug mail verdwijnt mijn mail vaak in de spam box.

 

Fotograferen

Je hebt gekozen voor 1 van de verschillende fotoshoots, leuk! We hopen natuurlijk op goed weer al hebben we dit helaas niet in de hand.

Mijn voorkeur gaat uit naar een heldere, bewolkte dag of indien we in de avonduren hebben afgesproken een zonnetje. Mocht het toch slecht weer worden zullen we de shoot helaas moeten verzetten. 

 

Uitzoeken

Bij een gemiddelde fotoshoot van ongeveer 1 uur maak ik soms wel 100-200 foto's. Gelukkig heb je dat niet in de gaten omdat er veel foto's van 1 pose/opstelling worden gemaakt. Uit al deze foto's zoek ik de mooiste varianten en voer hier een aantal basis bewerkingen op uit. Ik streef er na om dit binnen een week te doen.

Vervolgens is het aan jou/jullie om een selectie te maken van je favorieten.

Ik gebruik hiervoor de website Pixieset. Hier kun je de foto's bekijken en met het "hartje knopje" geef je aan welke foto's je graag wilt ontvangen.

Hebben we van te voren afgesproken dat je bijvoorbeeld 20 foto's afneemt maar je wilt er toch nog een aantal extra bestellen? dan is dit zeker mogelijk. Per foto kost dit €7,50 of 5 extra foto's voor €35,00

 

Nabewerken

Zijn de hartjes gezet en heb je je keuze aan mij door gegeven? dan begin ik met het uitgebreidere nabewerken. Je kunt hierbij denken aan o.a. het bijsnijden van de foto's, de belischting optimaliseren en storende objechten verwijderen.

Downloaden

Het uitgebreide nabewerken is klaar (meestal na maximaal 2 weken). Je ontvangt van mij een link via Wetrasfer waar je de foto's kunt downloaden. De foto's ontvang je op groot formaat zonder logo welke geschikt zijn voor prive gebruik. Ook ontvang je de foto's op klein formaat met in de hoek een logo, deze zijn geschikt voor op bijv. social media.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

Liefs Leonie