top of page
DSC03159l.jpg

Eerste contact

Tijdens ons eerste contact neem ik graag met je door wat je wensen en verwachtingen zijn en plannen we een afspraak voor een fotoshoot. 

 

Je kunt mij het beste contacten via whatsapp, de mail of Facebook pagina. Let op! Als ik je terug mail verdwijnt mijn mail vaak in de spam box.

De locatie

Voor de "normale" buitenshoots kan ik naar jou (op stal) komen of we kiezen samen een geschikte locatie. Ik fotografeer zelf heel  graag in de Bernisse. Een plek waar het alle jaar getijden erg mooi is en met voldoende variatie. Geschikt voor paard, hond en mens.

Voor de "Blackshoots" en de "Fine arts shoots" heb ik een donkere schuur nodig. Denk hierbij aan een paardenstal. Het paard (of hond) zet ik in de deuropening en zelf sta ik buiten deze schuur om het dier vast te leggen. Zo is een goede basis gelegd voor de Black en de Fine Aart shoots. De rest bewerk ik na in Lightroom enPhotoshop.

 

Fotograferen

Je hebt gekozen voor 1 van de verschillende fotoshoots, leuk! We hopen natuurlijk op goed weer al hebben we dit helaas niet in de hand.

Mijn voorkeur gaat uit naar een heldere, bewolkte dag.

Als we op een zonnige dag afspreken dan graag vroeg in de ochtend  of laat in de middag/ avond, want in de volle middag zon is het licht niet mooi om te fotograferen.

Mocht het toch slecht weer worden zullen we de shoot helaas moeten verzetten. 

 

Uitzoeken

Bij een fotoshoot  maak ik een hoop foto's. Uit deze foto's kies je zelf de foto's die je graag wilt hebben. 

Ik gebruik hiervoor de website Pixieset. Binnen 48 uur krijg je hier een linkje van via de email.

Hier kun je de foto's bekijken en met het "hartje knopje" geef je aan welke foto's je graag wilt ontvangen, dit doe je binnen een maand.

Hebben we van te voren afgesproken dat je bijvoorbeeld 20 foto's afneemt maar je wilt er toch nog een aantal extra bestellen? dan is dit zeker mogelijk. Per foto kost dit €15,00 of 5 extra foto's voor €70,00 

 

Nabewerken

Zijn de hartjes gezet en heb je je keuze aan mij door gegeven? dan begin ik met het uitgebreidere nabewerken. Je kunt hierbij denken aan o.a. het bijsnijden van de foto's, de belichting optimaliseren en storende objecten verwijderen.

Downloaden

Het uitgebreide nabewerken is klaar (na maximaal 3 weken). Je ontvangt van mij een link via Wetransfer waar je de foto's kunt downloaden. De foto's ontvang je op groot formaat zonder logo welke geschikt zijn voor prive gebruik. Ook ontvang je de foto's op klein formaat met in de hoek een logo, deze zijn geschikt voor op bijv. social media.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

Liefs Leonie

bottom of page